Produse de calitate CoralClub

Coral Club ofera o gama foarte larga de suplimente de foarte buna calitate.

Va dau doua exemple:

Coral-Mine este un complex de minerale naturale, sub forma de pliculete, care se pun in apa de baut: 1 pliculet la 1 l de apa.

Prin interactiunea cu apa, mineralele din saruri trec in apa, conferindu-i proprietati benefice, care contribuie la: atingerea unui nivel optim al pH-ului, reglarea tensiunii arteriale si a ritmului cardiac, profilaxia osteoporozei, artritelor, cresterea elasticitatii muschilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos, reglarea activitatii rinichilor, sistemului digestiv, imbunatatirea aspectului tegumentelor.

Este obtinut din schelet de coral marin si contine calciu, magneziu, sodiu, potasiu.

ParaFight este un produs antiparazitar cu spectru larg de acțiune care susține sistemul digestiv, creând condiții neprielnice pentru creșterea și dezvoltarea paraziților intestinali. La baza produsului se află plante antihelmintice cunoscute, care ajută eficient în cazul helmintiazelor periculoase (giardiază, ascaridiază, enterobioze, ankilostomiază, necatoriazp, tricocefaloză etc.) optimizând funcțiile tractului gastro-intestinal, contribuie la detoxifiere și efectul curativ asupra organismului. 

Pentru comenzi este necesar sa iti creezi cont aici: https://coral.club/7306120.html