Termeni si conditii

Proprietarul platformei

Site-ul www.doctorcip.eu (Doctor Cip - Corpul tău îti va mulțumi) este proprietatea NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. F16/732/2022, cod unic de înregistrare RO47125027, cu sediul în Craiova, str. Dezrobirii nr. 67, cod poștal 200519, telefon 0722601812, jud. Dolj.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.doctorcip.eu.  

Acest website poate include link-uri către alte website-uri deținute de entități non-afiliate cu privire la care NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I. nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rugăm să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale și cum sunt prelucrate acele date.  

Drepturi de autor

NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I. este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I. sau sunt licențiate de NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I. pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a produselor oferite, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale NICOLAE MARIUS-CIPRIAN I.I. sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Produse

Pe site se comercializează cărți în format electronic și fizic.

Plata se face exclusiv cu cardul pentru livrările în străinătate sau în țară, la Easybox și cu cardul sau ramburs pentru livrările prin curier în sistem door-to-door (acasă la client).

Livrările se fac prin curier rapid în țară  (in maximum 3 zile) și în Uniunea Europeană și prin poștă în străinătate (în general, intre 1 si 2 săptămâni).

Sunt acceptate cardurile Visa si Mastercard, iar plățile se fac prin platforma Netopia. 

Politica de retur

Pentru mai multe informații despre politica de retur, te rugăm să consulți pagina Politica de retur.

Soluționarea alternativă a litigiilor

Măsurile obligatorii ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor pot fi văzute AICI.  

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.   

Legislația aplicabilă 

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe site sunt supuse legislației române. 

Actualizări

Termenii si condițiile pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.