Politica de confidenţialitate

Politica Doctor Cip privind protectia datelor cu caracter personal

Doctor Cip prelucreaza date cu caracter personal (adresa de email, prenume si numar de telefon) pentru transmiterea de mesaje periodice cu informatii pe teme de sanatate, date pe care utilizatorii le-au introdus in formularul de pe site-ul https://www.doctorcip.eu.

Toate datele sunt stocate pe platforma Shopify si sunt procesate conform Politicii de confidentialitate a acestei platforme.

Doctor Cip se angajeaza sa respecte principiile legale statuate in materie de protectia datelor, in special cele prevazute de Regulamentul General privind protectia datelor cu caracter personal 679/2016).

De asemenea, in calitatea sa de operator de date cu caracter personal, Doctor Cip are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care persoanele vizate le furnizeaza despre ele. 

Fiecare utilizator are posibilitatea sa solicite stergerea datelor prin click pe un link specific in fiecare email pe care il primeste.

Datele cu caracter personal prelucrate de catre Doctor Cip nu fac obiectul transferului catre persoane aflate in afara Spatiului Economic European.

Durata de pastrare a datelor cu caracter personal este stabilita in functie de temeiul prelucrarii si scopul acesteia. La expirarea termenelor astfel stabilite, toate datele care ar permite identificarea persoanelor vor fi sterse/anonimizate, iar cele care pot fi utile pentru scopuri statistice vor fi pastrate.

Orice persoana vizata poate adresa Doctor Cip intrebari sau cereri in legatura cu datele sale personale furnizate sau reclamatii privind colectarea si utilizarea datelor sale personale, prin transmiterea unei solicitari scrise, la urmatoarele date de contact:

E-mail: doctorcip@doctorcip.eu

Formular de contact