Despre mine

Sunt născut in 1964, am absolvit Facultatea de medicină în 1989 și m-am specializat în oftalmologie, trecând examenul de specialitate in 1995.
Între 1995 si 2000 am fost director de vânzări la NOVO NORDISK, multinațională farmaceutică daneză, lider mondial în domeniul tratamentului diabetului.
Am avut apoi o clinică oftalmologică, până în anul 2003.
Din perioada în care am lucrat la NOVO NORDISK am început să înțeleg și să studiez aspectele legate de conexiunile dintre alimentație si sănătate.
În anul 2022 am decis să îmi dedic o mare parte din timp și efort activității de explicare pentru publicul larg a acestor aspecte dar și de prezentare a unor metode la îndemâna oricui, care servesc îmbunătățirii stării de sănătate.
Aceste metode sunt complementare terapiilor indicate de medic și nu le înlocuiesc.

În prezent public clipuri video pe Youtube, Facebook și Tiktok pe teme de sănătate, stil de viață sănătos, cu accent pe post intermitent ca stil de viață și metodă pentru slăbit.

Dacă activitatea mea îți este folositoare și ai posibilitatea, mă poți sprijini cumpărând una din cărțile din magazin sau printr-o donație prin sistemul "Buy me a coffee / Cumpără-mi o cafea" sau Pay Pal.